Simba 109258280 - Feuerwehrmann Sam Phoenix Rettungsfahrzeug Mit Figur Und Pferd
Sindy, Paseo en Gondola Y Noche Romantica, Hasbro, Mattel, Barbie, Lesly, Nancy,Betty,

13 The Friday Jason Exklusiv sideshow e 2000511 Lake Crystal of Terror Staty 99d4fnxzu7379-Ny stil

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Sju dödssynder Status 1 8 Astatoth A new Översättning 20 cm -- Amakuni
Sjung en Ma Jigs elektroniska, sjungande docka Hallågeen -häx -jul En ny gåva

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

13 The Friday Jason Exklusiv sideshow e 2000511 Lake Crystal of Terror Staty 99d4fnxzu7379-Ny stil

sideshow Exklusiv Jason Friday The 13 e Staty Terror of Crystal Lake 2000511

Simpsons familj PVC Böjlig bildruta Set 1990 -talet Hemr Marge Bkonst Lisa Maggi

skala 1 48 la salamander -träfkonstygsmodellllerl kit del 2 klass C

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

skala 1 72 Camo Färg SU -35 tärningskast Simulation Alloy militär- Superiority modellllerlerl

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

skala 1 72 Aero L -39 Albatros Jet Trainer flygagagplan modellllerler Kits Gift Set Simpsons Interaktiv miljö High School Prom med Hemr och Marge
skala 75 Rollo Lodbrok Viking Warrior 75mm Obelastat hkonstskit
skala för intermountain N EMD SD40 -2 Diesellokomotiv (DCC) CSX Transportering YN2

Simpsons Sagara Broderier Canvas Tote

skala modellllerl 1 18 Bugatti Veyron EDITION CENTENAIRE - CHROME BeiGE 2009

Kontakt